На війні загинув командир танка з Івано-Франківської громади Тарас Валило

Війна, Новини, Політика

За його словами, Тарас Валило народився 15 березня 1989 року в селі Підпечери Івано-Франківської громади. З перших днів повномасштабного вторгнення РФ чоловік захищав Україну. Боєць був командиром танка у 10 окремій гірсько-штурмовій бригаді “Едельвейс”.

“Він був такий творчий хлопець, малював дуже гарно. Займався машинами, ремонтував їх. Дуже хороший, веселий хлопець. Його всі любили — ровесники, молодші, старші”, — розповідає Ігор Овчар.

Тарас Валило загинув 16 травня 2023 року поблизу села Званівка Бахмутського району внаслідок артилерійського обстрілу військами РФ.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.