У Москві прогримів вибух, кажуть − збили БПЛА (фото)

Війна, Новини, Політика

У районі Карамишевської набережної на північному заході Москви пролунав вибух.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на російські Telegram-канали, мер Москви Сергій Собянін у Telegram.

“Сильний хлопок було чути в районі Карамишевської набережної”.

Очевидці повідомили, що в районі Хорошево-Мнєвники помітили апарат, схожий на дрон. Він нібито впав у парку біля річки.

Російські ЗМІ та Telegram-канали публікують фото і відео з місця події.

БПЛА помітили в районі Новоризького шосе в Москві.

Москві.

 

Пізніше про безпілотник повідомив і мер Москви Сергій Собянін.

“Була здійснена спроба прольоту на місто одного безпілотника. У результаті роботи ППО його було ліквідовано. При падінні уламків у районі Карамишевської набережної ніхто не постраждав. Серйозних руйнувань немає. Екстрені служби працюють на місці”.

Telegram-канал Mash написав, що безпілотник летів уздовж русла Москви-ріки на висоті 150 метрів і нібито впав на територію лікарні імені Ворохобова. За інформацією каналу 112, дрон упав у лісовому масиві лікарні.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.