На Калущині поліцейські виявили та вилучили заборонені наркотичні речовини

Кримінал, Новини

Калуські поліцейські у мешканців краю вилучили заборонені наркотичні речовини.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію Калущини.

Речовини, що за попередніми даними містять наркотичні засоби, поліцейські виявляли під час санкціонованих обшуків в оселях жителів Калуша.

11 серпня калуські правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання 33 – річного жителя Калуша. У результаті виявили рослини коноплі, які останній вирощував на балконі житла, пакунок з підготовленою до вживання наркотичною речовиною та пристрої для викурювання.

А у помешканні 34 – річного місцевого жителя в ході санкціонованого обшуку вилучили пакетик з порошкоподібною речовиною, ззовні схожу на наркотичну речовину.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи поліції. Усе виявлене було вилучено та направлено на експертне дослідження.

Попередня правова кваліфікація подій – ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України, ч. 1 ст. 310 (Незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку чи конопель ) та ч.2 ст. 309 (Незаконне виробництво та зберігання наркотичного засобу без мети збуту особою, що раніше вчинила злочин) КК України.

У кожному з випадків триває з’ясування походження вилучених речовин та перевірка фігурантів на причетність до розповсюдження наркотиків.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.