У Тисменичанах відкрили пам’ятні дошки для восьми полеглих Героїв

Війна, Новини, Політика

У Тисменичанах в рамках програми «Івано-Франківськ – місто Героїв» відкрили пам’ятні дошки одразу для восьми полеглих Героїв.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Руслана Марцінківа.

Зокрема, дошки відкрили: Степану Чуйку, Роману Шимановському, Любомиру Лукачу, Дмитру Горбейчуку, Володимиру Кушнірчуку, Василю Кучераку, Руслану Смеречуку, Володимиру Козаку.

“Ми бережемо пам’ять про наших загиблих захисників. На жаль, громада вже втратила на московсько-українській війні 304 наших бійців. Дуже важливо вшановувати пам’ять кожного”, – йдеться у дописі.

У День прапора, перед Днем Незалежності відкрили анотаційні дошки на фасаді ліцею, де свого часу вчилися самі Герої, а тепер навчаються їхні діти.

“Ми маємо шанувати подвиг кожного. Тому програма «Івано-Франківськ – місто Героїв» працює, щоб в кожному селі, де загинув наш воїн, в кожному мікрорайоні відкривалися анотаційні дошки та зберігалась пам’ять у віках.

Щоб мешканці громади пам’ятали, яка ціна нашої незалежності, яка ціна нашого українського прапора”, – додав Марцінків.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 002

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.