Заклади позашкільної освіти Калуської громади відвідуватиме стільки ж дітей, як торік

Новини, Суспільство

6 вересня виконавчий комітет Калуської міської ради затвердив планову мережу закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти на 2023-2024 навчальний рік.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

Щодо закладів позашкільної освіти, то у Калуській громаді їх було чотири: Центр художньої творчості дітей, юнацтва і молоді, Центр науково-технічної творчості учнівської молоді, Кімната школяра і дитячо-юнацька спортивна школа.

З 1 вересня спортивну школу вивели з підпорядкування управління освіти передали управлінню сім’ї, молоді, фізкультури і спорту. Тож у громаді залишилося три заклади позашкільної освіти.

За фактичною мережею у Центрі художньої творчості дітей, юнацтва і молоді сформовані 64 групи у гуртках, які відвідують 960 вихованців та функціонують чотири народні, зразкові колективи на 19 груп і 375 вихованців. Попереднього навчального року було 65 груп у гуртках на 975 вихованців. Натоміть груп і вихованців у народних, зразкових колективах було менше — 18 і 360. Загальна кількість груп і вихованців Центру не змінилася.

Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді сформовано 65 груп у гуртках, у тому числі 4 — інклюзивні, які відвідують 935 дітей, у тому числі 20 — в інклюзивних групах. Також у Центрі функціонує територіальне відділення Малої академії наук на 5 груп, які відвідують 50 вихованців. У Кімнаті школяра цього року сформовано 11 груп у гуртках, які відвідують 165 вихованців. У цих двох закладах позашкільної освіти проти попереднього року — без змін.

Таким чином, у трьох закладах позашкільної освіти Калуської громади сформовано 164 групи у гуртках, які відвідують 2 485 дітей.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.