Окупанти в Енергодарі отримали вибуховий “подарунок” просто на застілля – ГУР (відео)

Війна, Новини, Політика

В тимчасово окупованому Енергодарі Запорізької області місцевий рух опору та спецпризначенці ГУР специфічно привітали окупантів зі “святом”: кількість поранених і загиблих уточнюється.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу Головного управління розвідки.

Зазначається, що в “день підрозділів з питань міграції системи мвс рф” дрон доставив “подарунок” прямо під час святкового застілля, яке було організовано в приміщенні обладнаному під “відділ паспортизації” за адресою вул. Будівників, 22.

Внаслідок ураження в приміщенні виникла пожежа, до будівлі прибули кілька екіпажів “швидкої допомоги”.

Розвідники зазначають, що практично одночасно було уражено радіокумунікаційний пункт зв’язку окупантів, який знаходився на технічному поверсі 14-поверхової будівлі.

“Також “подарунок” отримали офіцери окупаційної армії, які розмістились в двох “віджатих” котеджах на околиці міста.

Кількість поранених і загиблих окупантів уточнюється. Мирне населення не постраждало”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.