На Івано-Франківщині водій авто зіткнувся з мотоциклом: керманич двоколісного у лікарні

Новини, Суспільство

В селі Саджавка, Коломийської ТГ, відбулося зіткнення транспортних засобів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію області.

Правоохоронці, що виїхали на місце, встановили, 51-річний водій автомобіля «Volkswagen Jetta», здійснюючи маневр розвороту допустив зіткнення із мотоциклом марки «BMW», який рухався навпроти по головній дорозі. 49-річного мотоцикліста з тілесними ушкодженнями доставлено до місцевої лікарні.

Поліцейські перевірили водія на стан сп’яніння. Результат – тверезий.
Поліцією розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

“Правоохоронці Івано-Франківщини вкотре закликають водіїв бути пильними на дорозі. Неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, швидкісного режиму та дистанції, а також правил маневрування”, – йдеться в дописі.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.