“Готуємо велику допомогу”: франківців закликають передавати посилки військовим через Логістичний центр

Війна, Новини, Політика

Логістичний центр в Івано-Франківську продовжує працювати. Сьогодні до 16 години можна передати посилку військовим на Запорізький, Донецький, Луганський і Харківський напрямки.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на відеозвернення Руслана Марцінківа.

“Готуємо велику допомогу нашим захисникам, які захищають нас на Запорізькому напрямку”, – наголосив Марцінків.

Приносьте пакунки до 17 години 18 серпня на вул. Грушевського, 21 (вхід посередині будівлі – ГО «Спілка Волонтерів Прикарпаття»). Деталі за телефоном: 096 871 53 64.

Максимум можна передати п’ять ящиків (до 100 кг). З продуктів – лише ті, що не псуються. На коробці треба вказувати два контактних номери телефону. Усі посилки будуть перевіряти, а заборонені речі (алкоголь, наркотичні речовини) видаляти.

Логістичний центр – це спільний проєкт Івано-Франківської міської ради та ГО «Спілка волонтерів Прикарпаття» для допомоги нашим військовим.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.