ЦАХАЛ повідомив, що захопив ключовий опорний пункт у Газі і знищив десятки терористів

Війна, Новини, Політика

Армія оборони Ізраїлю повідомила, що війська піхотної бригади “Нахаль” захопили опорний пункт ХАМАС, відомий як аванпост 17, на заході Джабалії після 10 годин боїв.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на The Times of Israel.

Повідомляється, що солдати билися з бойовиками ХАМАСу та Ісламського джихаду, які перебували в опорному пункті “як на землі, так і в підземних ходах в цьому районі”.

За даними ЦАХАЛу, під час боїв було вбили “десятки терористів”.

Військові знайшли багато зброї, виявили шахти тунелів, в тому числі одну, розташовану поруч з дитячим садочком, яка вела до “розгалуженого підземного маршруту”, та “важливі” плани бойових дій ХАМАС на аванпості 17.

Також повідомляється, що за минулу добу військово-повітряні сили завдали ударів по сотнях об’єктів у Секторі Гази.

Ізраїльські військові заявили, що повністю оточили місто Газа і розділили прибережний анклав навпіл.

Старший радник прем’єр-міністра Біньяміна Нетаньяху Марк Регев повідомив, що Ізраїль не планує “тривалу окупацію” Сектор Гази після війни проти ХАМАС, але він буде нести відповідальність за безпеку у регіоні.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.