На Росії вночі дрони атакували завод вибухівки та виробника “Кинджалів” – ЗМІ (фото)

Війна, Новини

У ніч на 14 листопада дрон атакував  підприємство “КБ Машинобудування” під Москвою, яке виробляє “Кинджали” та “Іскандери”. Ще один безпілотник атакував хімічний завод у Брянській області, який виробляє вибухівку.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Telegram-канал Astra, Міноборони Росії, Telegram-канал Baza.

За інформацією анонімних Telegram-каналів, на які посилається Astra, у підмосковній Коломні зранку повідомляли про вибухи в районі “КБ Машинобудування”, яке атакував безпілотник в ніч на 11 листопада.

 
ВИБУХ У КОЛОМНІ, ASTRA

“Сьогодні приблизно о 7:30 в районі Голутвина знову пролунав сильний вибух. Як повідомляють очевидці, у будинках на Окському проспекті його було чітко чутно. У машин, що стоять у дворах, спрацювали системи сигналізації. Жителі повідомляють про те, що до КБМ їдуть машини спецслужб”.

Крім того, за даними Telegram-каналу Baza, вночі в цеху “Брянського хімічного заводу імені 50-річчя СРСР”, розташованого в селищі Сільце у Брянській області, було виявлено безпілотник літакового типу, який не розірвався, з вибуховою речовиною. Цех ще будується. Його дах пробитий у трьох місцях. На місце було викликано співробітників спецслужб. Постраждалих немає.

Зранку Міноборони Росії заявило, що їхня ППО знищила чотири українські безпілотники у Московській, Тамбовській, Брянській та Орловській областях.

Telegram-канал Baza повідомляє, що безпілотник упав у районі будівлі КБМ сьогодні вранці о 7:30. Унаслідок атаки, за даними джерел Telegram-каналу, було незначно пошкоджено скління та обшивку однієї з будівель комплексу. Постраждалих немає.

“Брянський хімічний завод імені 50-річчя СРСР” спеціалізується на виробництві промислових вибухових речовин та утилізації боєприпасів. Анонімні Telegram-канали стверджували, що його вже атакували у березні цього року.

“Конструкторське бюро машинобудування” – один із провідних російських конструкторських і науково-виробничих центрів у галузі військової техніки, який виробляє, зокрема, ракети “Кинджал” та “Іскандер”. Підприємство засновано в 1942 році і входить до складу холдингу “Високоточні комплекси” Держкорпорації Ростех.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.