Студентки УКД здобули першість у міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв (фото)

Новини, Суспільство

Нещодавно студентки кафедри естрадно-вокального мистецтва Університету Короля Данила взяли участь у двотуровому міжнародному багатожанровому одеському фестивалі-конкурсі мистецтв «Зорі Запалали», де здобули першість.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Університет Короля Данила.

Пісенний конкурс проходив онлайн та відбувався за підтримки управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради.

Тріо студенток Університету Короля Данила у складі Ольги МиюкНаталії Мандзюк та Каміли Микитин виступили з пісенною композицією «Черемшина».

Співачки вразили суддів своїм виконанням, творчим підходом та передачею емоцій та отримали звання «Лауреат I ступеня».

«Участь у різних конкурсах – це мотивація для студентів, розвиток та стимуляція для того, аби відшліфовувати свої вміння та знання. Для майбутніх артистів це особливо важливо, оскільки конкурси надають можливість проявити талант, заявити про себе та відшліфувати свій творчий потенціал», – наголошує викладачка кафедри Світлана Щербій.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.