На Івано-Франківщині шукають родину для 15-річного Василя, який виховується у дитячому будинку (фото)

ДІТИ, Новини, Суспільство
На Прикарпатті шукають родину для п’ятнадцятирічного Василя. Зараз хлопець виховується у дитячому будинку.
Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку Благодійного фонду “Ти-АНГЕЛ”.
“Хочемо познайомити вас з чудовим хлопцем, який виховується у дитячому будинку. Звати його Василь і йому п’ятнадцять років, 12 з яких він провів у інтернаті. Василю потрібна любляча та розуміюча сім’я.
Василь дуже чемна, скромна та вихована дитина. А ще він неймовірно працьовитий, розумний, цікавий співрозмовник та талановитий хлопець. Василь захоплюється квітами та вазонами, вирощуванням овочів та фруктів. Він знає про них абсолютно все!”, – йдеться в дописі.
У дитячому будинку хлопець має власний невеликий парник, у якому самостійно вирощує розсаду, а ще Василь дуже любить тварин. Вміє доглядати за ними та лікувати. Підопічними підлітка є кролик Чорничка, папуга, собаки Принц та Фея, акваріумні рибки.
Улюбленою співачкою Василя є Ірина Федишин. Він на пам’ять знає всі її пісні, біографію та родинні зв’язки.
“Інколи здається, що і сама пані Ірина не пам’ятає всіх тонкощів свого артистичного життя, про які відомо Василю. Про цю співачку він може розповідати 24/7. Нещодавно хлопець відвідав її концерт та подарував артистці власноруч намальовану картину. Ірина Федишин відзначила його талант.
Від своїх однолітків Василь вирізняється трудолюбивістю, чесністю, відвертістю та наполегливістю. Немає шкідливих звичок. І хоча він вже майже дорослий, все одно вірить у те, що за ним прийдуть батьки та заберуть до свого дому! Василь справді заслуговує на родинний затишок та турботу мами і тата, а головне він цього дуже потребує.
Друзі, якщо ви коли-небудь замислювалися чи можливо вже і планували забрати дитину із сиротинця, то зробіть це сьогодні. Василь заслуговує бути у родині та мати щасливе майбутнє, а не те, яке йому пропонує система інституційного виховання. Він стане для вас вірним другом, надійним сином та неймовірним помічником”, – наголошують у повідомленні.
Детальніша інформація щодо можливих форм влаштування дитини в сім’ю тел. 096 446 03 51, Служба у справах дітей Івано-Франківської обласної військової адміністрації (м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21).

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.