Померла у лікарні: на Прикарпатті вантажівка збила пішохідку

Кримінал, Новини, Суспільство

Відомо, що керманич вантажівки «Renault Magnum» 1975 р.н., мешканець району, рухався ділянкою дороги Н-10, сполучення “Стрий-Чернівці-Мамалига”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ГУ НП в Івано-Франківській області.

Прикарпатська поліція розслідує ДТП, у якій керманич вантажівки наїхав на пішохода.

Аварія трапилася минулої доби близько 18:30 в Калуші.
Водій проявив неуважність та вчинив наїзд на пішохода. Жінка переходила проїзну частину дороги нерегульованим пішохідним переходом, з ліва на право відносно напрямку руху транспортного засобу.
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 38-річна мешканка Калуша, отримала тілесні ушкодження і її доставили до медичного закладу. Однак, від отриманих травм потерпіла невдовзі померла.
Керманич тверезий, його перевірили поліцейські.
“За вказаним фактом слідчі проводять розслідування обставин ДТП. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України”, – йдеться в повідомленні.
Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.