На Коломийщині затримали водія, який керував авто з підробленим VIN-номером

Новини, Суспільство

Пояснити порушення водій не міг.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галицький кореспондент“.

На Коломийщині патрульні виявили автомобіль з ознаками підробки VIN-номера.

Під час патрулювання у населеному пункті Отинія, інспектори звернули увагу на автомобіль Opel — схоже авто перебувало в орієнтуванні.

Під час перевірки транспортного засобу патрульні виявили, що VIN-номер на рамі автомобіля нанесений кустарним способом. Надати пояснення виявленому порушенню 55-річний водій не зміг.

“Для з’ясування обставин справи патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Водії, вкотре наголошуємо, купуючи автомобіль проводьте експертизу в сервісних центрах та звіряйте номери агрегатів із записами у реєстраційних документах!”, – наголошують у повідомленні.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.