На війні загинув Тарас Русаль з Рожнятівщини

Війна, Новини, Суспільство

Тарас Русаль з Рожнятівщини загинув 3 травня від отриманих поранень внаслідок артилерійського обстрілу. Трагедія сталася поблизу населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення Дубівської громади.

Захисник родом з села Князівське. На війні служив з лютого 2022 року стрільцем відділення супроводження взводу охорони роти забезпечення пальним та мастильними матеріалами батальйону матеріального забезпечення військової частини А 4267.

«Висловлюємо щирі співчуття дружині, дітям, родині, друзям, побратимам та всім, хто знав нашого Захисника. Вічна, світла пам’ять і безмежна шана Герою. Він назавжди залишиться у нашій пам’яті мужнім, відважним воїном, який віддав життя за Вільну Незалежну Україну», – йдеться у співчутті.

Дату та час зустрічі Героя повідомлять додатково.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.