В Івано-Франківську відкриють анотаційну дошку відомому державному діячу

Новини, Суспільство

Памʼятний знак встановлять на фасаді будівлі на вул. Дмитра Вітовського, 5.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на міського голову Руслана Марцінківа.

В середу, 8 травня, о 13:00 год відкриють анотаційну дошку видатному українському державному та військовому діячу, літератору та письменнику, сотнику Українських січових стрільців, полковнику Української галицької армії Дмитру Вітовському.

“Памʼятний знак освятимо на фасаді будівлі на вул. Дмитра Вітовського, 5. Приходьте вшанувати памʼять видатного українця!”, – зазначив мер.

Довідково: Дмитро́ Дми́трович Віто́вський — український громадсько-військовий діяч, політик часів Габсбурзької монархії, військовик і літератор, письменник, сотник Легіону Українських січових стрільців, полковник УГА, начальний командант Української галицької армії, один з організаторів Листопадового чину та Української галицької армії. Державний секретар військових справ ЗУНР.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.