У Росії провели “інавгурацію” Путіна (фото)

Новини, Політика

Влада РФ у столиці-країни агресора провела так звану “інавгурацію” правителя Росії Володимира Путіна після організованих Кремлем непрозорих “виборів”. Путін фактично знаходиться у владі з 2000 року, і зможе правити країною ще 6 років.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на телеграм – канал Гудзінський NEWS 🇺🇦.

На церемонії у Кремлі Путін виголосив присягу, в якій пообіцяв захищати “права і свободи людини і громадянина”.

У своїй промові Путін заявив, що “ми впевнено дивимося вперед” і “разом переможемо”.  Він також почав переконувати, що начебто не відмовляється від діалогу із західними країнами: “Вибір за ними (Заходом – ред.). Чи мають вони намір і далі намагатися стримувати розвиток Росії, продовжувати політику агресії, тиску на нашу країну, який не припиняється роками, чи шукати шлях до співпраці та миру”, – сказав Путін.

У Міністерстві закордонних справ України заявили, що не бачать правових підстав для визнання глави Кремля Владіміра Путіна демократично обраним і легітимним президентом Російської Федерації. У зовнішньополітичному відомстві зазначили, що в ході так званих “виборів” в РФ були порушені положення численних міжнародних документів, які є основою сучасної системи міжнародних відносин.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.