207 випускників Франківської громади отримали золоті й срібні медалі

Новини, Суспільство

В Івано-Франківській громаді у 2024 році 207 випускників отримали золоті й срібні медалі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

9 червня у парку Шевченка, що в Івано-Франківську, випускникам вручили золоті та срібні медалі. За словами директорки департаменту освіти і науки міськради Вікторії Дротянко, золоті медалі отримали 158 випускників, а срібних – 49. Також нагороду отримала «учениця року».

Нею стала дев’ятикласниця ліцею імені Миколи Сабата Ярина Шупенюк. Серед досягнень ліцеїстки – призові місця на IV етапі всеукраїнської олімпіади з української мови й літератури. Учениця посіла перше місце у 2023 році та третє – у 2024.

У 2024 році в ліцеях та гімназіях Івано-Франківської громади завершують навчання 1697 одинадцятикласників та 3137 учнів дев’ятих класів.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.