Коломиянка виготовляє “браслети виживання” для українських захисників (відео)

Війна, Новини, Суспільство

Юлія Ведмеденко ще у 2014 році розпочала виготовляти браслети для перших українців, які пішли захищати Україну від російських окупантів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сюжет НТК

І ці, на перший погляд начебто прикраси, очевидно, врятували життя не одному нашому захиснику.

Не припинила виготовляти браслети й після повномасштабного вторгнення. За словами коломиянки, браслет можна розплести й скористатися шнурком, якщо виникне необхідність, наприклад, витягнути побратима з червоної зони. Юлія виготовляє його із 6 метрів паракорду – парашутна стропа.

“Хлопці кажуть, що ці браслети, як талісмани. Але мені бракувало матеріалу і коштів на матеріал, тому я почала робити різні кольорові, цивільні, можна сказати, аби заробити на матеріал, а на вторговані кошти закупляла матеріал та виготовляла для хлопців”, – розповідає Юлія Ведмеденко.

Юля працює інженером, але має ткацьку професію, тому виготовляти такі прикраси для неї не складно. На думку майстрині, цього можуть навчитися всі охочі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.