В Івано-Франківську провели майстер-клас зі стрільби з лука (відео)

Новини, Суспільство

У міському парку Івано-Франківська з нагоди Дня міста  провели майстер-клас зі стрільби з лука. Спробувати себе у цьому виді спорту могли всі бажаючі – за донат для  захисників.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на РАІ ТВ.

Навчала стріляти з лука інструкторка Катерина Федорова. Вона ділилась з людьми усіма тонкощами цього мистецтва.

«В нас є програма яка розрахована на людей. Стрільба з лука – це не просто розвага, як звикли сприймати. Це один з найдавніших видів мистецтва. В нас є луки для малих дітей та дорослих», – розповіла Катерина Федорова, інструкторка зі стрільби з лука.

Військовослужбовець Національної гвардії України Юрій Гапончук каже, стрільба з лука допомагає фізично та морально, а такі заходи потрібно проводити частіше.

«Взагалі, проведення такого заходу – це дуже гарно, добре, що є така ініціатива. Багато людей, які не знають про такий вид спорту, можливо, зацікавляться і почнуть десь займатися. Цей спорт дає багато концентрації, уваги і розслаблення».

 

 

 

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.