Зеленський після наради з військовими: Бачимо, до чого готується окупант, буде йому відповідь

Новини, Політика

Президент  Володимир Зеленський провів нараду з керівництвом Сил оборони, під час якої обговорювалось прискорення постачання зброї від партнерів та дії захисників, щоб досягти результатів на полі бою.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Зеленськкого у Telegram.

“Провів нараду з керівниками наших Сил оборони України: головком Сирський, начальник Генерального штабу Баргилевич, міністр оборони України Умєров. І про те, як прискорити постачання зброї від партнерів, і про те, як діяти – зараз, наявними силами і засобами, наявною зброєю, – щоб досягти необхідних нам результатів. Бачимо, до чого готується окупант. Буде йому відповідь”.

Президент подякував всім військовим, які ефективно діють на фронті і знищують російських загарбників. Зеленський особливо відзначив підрозділ ГУР “Кракен”.

“Дякую вам, хлопці! І всім, хто дає Україні результат. Результат, який нам так потрібен”, – зазначив президент.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.