Зведення з фронту, наступ росіян уповільнився, ЗСУ має тактичний успіх (відео)

Війна, Новини, Політика

ЗСУ за останні дні завдяки виснаженню ЗС рф та підходу західної зброї фактично стабілізували фронт та зупинили просування росіян. Лишень на окремих ділянках лінії бойового зіткнення спостерігаються локальні просування окупантів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Так проект діпстейт повідомляє про просування роісійських військ на Бахмутському напрямку, біля с. Веселе, там українські війська досить сильно виснажені, адже бригада, яка тримає оборону перебувє на цьому напрямку без ротації з літа 2022 року. Ворог від сіл Роздолівки до Білогорівки намагається прорвати фронт, поки що безуспішно. На цьому напрямку росіяни сконцетрували сили ВДВ, піхоту та бронитехніку, окупанти намагаються прорватися до міста Сіверськ щоб зрізати сіверський виступ, який загрожує містам Лисичанську та Сєвєродонецьку, які тимчасово окуповані ворогом.

@gudzinskiy_life #зсу #всу #україна #часів_яр #кринки #сіверське #авдіївка #перемога #наступ #зведення ♬ Epic Motivational – Viongga Music

У Серібрянському лісі йдуть динамічні бої, але без успіху окупантів. На іншому відрізку фронту до Куп’янька та кордону з росією йдуть позиційні бої.

Росіяни активно штурмують м. Часів Яр у якому до цього часу проживає близько 700 цивільних осіб. Окупанти просто стирають з лиця землі населені пункти кажучі, що це “освобождєніє”. Всі атаки ворога на даному напрямку відбиті, а у ЗСУ є навіть тактичні успіхи наші війська просунулуся на 500 метрів до села Іванівське, що під Бахмутом. Крім того, підірвані три мости через канал Сіверський Донець-Донбас ЗСУ виграє дорогоцінний час для оборониза каналом.

На Авдіївському напрямку росіяни також мають тактичні успіхи біля сіл Нетайлове та Первомайське, де окупанти просунулися від 100 до 300 метрів.

На Бердянському напрямку на 100 метрів ворог просунувся у напрямку с. Старомайорське.

На Токматському напрямку сили оборони утримують північно- західні околиці с. Роботино, інша частина села у сірій зоні, ЗСУ мають тактичні успіхи та захоплення передових позицій росіян біля с. Вербове.

На Херсонському напрямку ЗСУ розширили плацдарм біля с. Кринки, ЗСУ утримують позиції на стратигічно важливому острові Ністрига, що у гірлі Дніпра.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.