На Прикарпатті рятувальники допомогли туристу, що травмувався в горах (фото)

Новини, Суспільство

Рятувальники допомогли туристу, що травмувався в горах.

Про це відомляють у Головному управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Ввечері до рятувальників звернулась жителька Волинської області, та повідомила про те, що під час спуску з полонини Борсучина в смт Ворохта, один з учасників туристичної групи, що складалася з трьох людей, травмував ногу та не може самостійно продовжити рух і потребує допомоги рятувальників.

Гірські рятувальники прибули до місця знаходження постраждалого чоловіка 2001 року народження, надали домедичну допомогу та супроводили його до підніжжя полонини, де передали медикам.

“Рятувальники вкотре нагадують громадянам про те, що необхідно відповідально ставитися до походів в гори”, — зазначено у дописі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.