Прикарпатку оштрафували за прогули уроків її дітьми

Новини, Суспільство

За те, що діти прикарпатки два місяці не ходили до школи, її оштрафували на 1700 гривень.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Zaхid.net.

Жінка повідомила, що не могла забрати документи з попереднього навчального закладу через борг за харчування дітей.

Косівський районний суд визнав винною Лілію Росінську у неналежному виконанні батьківських обов’язків. За те, що її діти два місяці не ходили до школи, прикарпатку оштрафували на 1700 грн,

Як йдеться у постанові суду, яку винесли 26 квітня, троє дітей Лілії Росінської два місяці не відвідували Старокутський ліцей. Про це суд повідомив директор закладу. Обвинувачена пояснила, що після переїзду у Косівський район не мала можливості забрати документи з попереднього навчального закладу дітей – Ясенівського ліцею, оскільки має там заборгованість за харчування.

Вивчивши всі матеріали справи, суддя Юлія Кіцула визнала Лілію Росінську винною у невиконання батьківських обов’язків щодо виховання дітей і призначила їй 1700 гривень штрафу. Також прикарпатка має сплатити 605 гривень судового збору.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.