Росіяни захопили 4 села на Харківщині, намагаються просунутися до Вовчанська – джерела (відео)

Війна, Новини

Російські окупаційні війська захопили чотири прикордонні селища на Харківщині.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Гудзінський NEWS 🇺🇦.

Деталі: За даними УП, йдеться про населені пункти Стрілече, Красне, Пильна та Борисівка. Ворог намагається просуватися в напрямку Вовчанська.

Співрозмовники  “Української правди” водночас не виключають, що йдеться про відволікаючий маневр ворога.

За даними УП, в районі населених пунктів Стрілече, Борисівка, Пильна та Красне тривають стрілецькі бої. Противник також намагається продовжувати проводити штурмові дії в смузі Стрілече-Красне та Плетенівка-Гатище.

@gudzinskiy_life #харків #вовчанськ #зсу #дрг #війна #война #прикордоння #росія #україна #перемога ♬ Machine Intelligence – Ganger Baster

Водночас Сили оборони України максимально можливо протидіють ворожим намірам просуватися, ведуть артилерійські обстріли по противнику. За перехопленнями – противник жаліється на втрати. Ворог перегруповується та накопичує сили, створюючи також окремі штурмові групи.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.