У Коломиї через прокуратуру упорядкували протирадіаційне укриття

Війна, Новини, Політика

Споруда цивільного захисту площею понад 160 кв. м приведена у належний технічний стан та повністю готова для укриття людей.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

За втручання прокуратури на Прикарпатті привели у належний технічний стан ще одне укриття.

Коломийська окружна прокуратура забезпечила реальне виконання рішення суду щодо зобов’язання приведення протирадіаційного укриття у готовність за його функціональним призначенням.

Прокурори встановили факт тривалої бездіяльності органу місцевого самоврядування Коломийського району щодо забезпечення утримання споруди цивільного захисту в належному технічному стані. Це спричинило неможливість використання її за призначенням.

“Це стало підставою для заявлення окружною прокуратурою позовної заяви в інтересах Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Івано-Франківській області. Суд задовольнив вимоги прокуратури та на виконання рішення суду проведено відповідні ремонтні роботи”, – йдеться у матеріалі.

Згідно з актом оцінки стану готовності, споруда цивільного захисту площею понад 160 кв. м приведена у належний технічний стан. Вона повністю готова для укриття людей.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.