Атеш: Одне з відділень 44 армійського корпусу ЗС РФ відмовилося атакувати Харківщину (відео)

Війна, Новини, Політика

Агент руху “Атеш”, який служить в одному з мотострілецьких батальйонів 44 армійського корпусу ЗС РФ, повідомив, що в його підрозділі одне з відділень навідріз відмовилося йти на штурм у Харківській області.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на рух “Атеш” у Telegram.

Агент “Атеш” розповів, що бійці цього російського підрозділу добре знають про якісні укріплення на російсько-українському кордоні. А також були свідками невдалих диверсійно-розвідувальних операцій російськи військ.

“Зважаючи на це, коли на техніку було нанесено нові знаки у вигляді ромба з хрестом і віддано наказ, частина підрозділу відмовилася виконувати злочинну волю командування. (Розпізнавальні знаки, до речі, наносять власним коштом) Ніхто не хоче йти в один кінець ні за які гроші”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.