Люди-титани: на Прикарпатті військовий, який втратив кінцівку, танцював, щоб зібрати гроші (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Суспільство

У Долині відбувся благодійний концерт хореографічної студії “Реверанс”. Зібрані кошти організатори використають на потреби військових, повідомляє “Галицький кореспондент”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галицький кореспондент

“Танцюй, моя пташко” – під такою назвою відбувся благодійний захід учасників зразкового ансамблю до якого долучилися й інші артисти. Зокрема, оркестр народної музики “Карпатські музики” (керівник Ігор Лопух), етногурт “Афини” під керівництвом Галини Курус, солісти Анастасія Димид, Соломія Дирів, Олександр Міщук.

“Мені дуже приємно, що зал був переповнений, – розповідає організатор благодійного концерту, хореограф Анастасія Лопух. – Наші танцівниці мовою танцю, жестів висловили той стан українців, який нині охоплює практично всіх. Всі танцювальні та вокальні номери присвячені Україні та її мужнім захисникам”.

Родзинкою заходу став спільний виступ “Реверансу” та воїнів Сергія Тарнавського, який втратив кінцівку, але це не зламало його дух, а також Михайла Спалило та Івана Василіва. Танцівниці разом з військовослужбовцями виконали надзвичайно емоційний та чуттєвий танець “Люди-Титани”.
Анастасія Лопух повідомила, що під час благодійного заходу вдалося зібрати 25 тисяч гривень, які спрямують на потреби військових.

Те, що благодійний захід торкнувся серця кожного присутнього засвідчили оплески глядачів, які ще довго не відпускали артистів зі сцени.

 

 

“Велике дякую людям, які прийшли підтримати артистів і цим самим здійснили внесок у сьогоднішній збір, – говорить Анастасія Лопух. – Приємно, що спільними зусиллями наближаємо нашу Перемогу!”

Мар’яна ЛОКАТИР

    

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.