ДБР розслідує обставини загибелі на кордоні чоловіка, який тікав до Румунії

Війна, Кримінал, Суспільство

Державне бюро розслідувань вивчає обставини загибелі  чоловіка, який втікав від прикордонників на ділянці українсько-румунського кордону на Закарпатті 15 травня.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ДБР у коментарі “Українській правді“.

За попередніми даними, близько 19 години під час патрулювання прикордонники помітили чоловіка, який прямував у бік держрубежу з Румунією.

Чоловік не зупинився на законну вимогу охоронців кордону і кинувся навтьоки. Під час переслідування співробітники ДПСУ здійснили кілька попереджувальних пострілів із табельної зброї.

Пізніше правоохоронці виявили тіло ймовірного порушника з кульовим пораненням голови.

За даними слідства, загиблим є 39-річний уродженець Дніпра. Зазначається, що працівники ДБР оглянули місце події, вилучили особисті речі загиблого (при чоловікові було туристичне спорядження та закордонний паспорт) та зброю, з якої здійснювались постріли.

Військовослужбовців прикордонного наряду було допитано, одного з них – затримали. Йому готується повідомлення про підозру в перевищенні влади або службових повноважень.

Наразі слідчі встановлюють усі обставини трагедії.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.