Путін заявив, що планів захопити Харків у Росії “на сьогодні немає”

Війна, Новини, Політика

Російський правитель Володимир Путін заявив, що “станом на сьогоднішній день” РФ не планує захопити український Харків.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на керівника країни-агресора, якого цитує пропагандистське видання “РИА Новости”.

“Що стосується Харкова, то таких планів на сьогоднішній день немає”.

Водночас Путін заявив, що російські війська в Харківській області “кожен день рухаються строго за планом і домагаються успіхів”.

Нагадаємо:

За даними Генштабу ЗСУ російські війська розширили зону активних бойових дій майже на 70 кілометрів у Харківській області, таким чином намагаючись примусити українську сторону задіяти додаткові бригади з резерву.

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський очікує важкі бої у Харківській області, оскільки йому відомо, що росіяни готуються до спроб подальшого наступу.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.