Синоптики дали прогноз погоди на пʼятницю, 17 травня

Новини, погода

Погода 17 травня буде нестабільною. У той час, коли вдень температура місцями підійматиметься до +20, у деяких регіонах прогнозують заморозки до -5 градусів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на 24 Канал.

Також не обійдеться й без опадів – проте лише у частині областей і короткочасні.

Синоптики прогнозують 17 травня по Україні мінливу хмарність. Водночас очікуються невеликі короткочасні дощі у південно-східній частині. На решті територій обійдеться без опадів.

Вітер віятиме з північно-східного напрямку, місцями – зі східного. Його швидкість буде помірною, сягатиме всього 5-10 метрів за секунду.

Температура вночі не перевищуватиме +4…+9 градусів, однак у більшості західних, північних та Вінницькій областях буде прохолодніше. Очікується, що позначки там вночі сягнуть +1…+6 градусів. На поверхні ґрунту заморозки 0…-5 градусів. Вдень прогнозується +13…+18 градусів, на Закарпатті термометр покаже до +20.

15 – 17 травня у більшості західних, центральних, східних, Київській, Одеській, 16-17 травня і у Миколаївській, Сумській та Чернігівській областях оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.