В уряді Словаччини не виключають, що нападник на Фіцо мав спільників

Кримінал, Політика

В уряді Словаччини не виключають, що 71-річний нападник на прем’єр-міністра Роберта Фіцо мав спільників.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Dennik N, міністра внутрішніх справ Матуша Шутай Ешток. 

За словами міністра, у створеній в уряді спеціальній слідчій групі щодо обставин замаху на Фіцо не відкидають версію, що нападник діяв не зовсім сам.

На таке припущення вказує, зокрема, видалення його облікового запису у Facebook та переписок у месенджері за дві години після замаху, хоча нападника затримали одразу ж.

“Його (обліковий запис) видалив не він і, схоже, не його дружина”, – зазначив Шутай Ешток.

Водночас міністр відкинув чутки, що спільниками нападника могли бути чоловік і жінка, які стояли біля бар’єра, звідки той стріляв.

Нагадаємо, 71-річний Юрай Цинтула 15 травня кілька разів вистрелив у прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо. Замах стався після виїзного засідання уряду в місті Гандлова.

Раніше у неділю міністр оборони Роберт Каліняк заявив, що одужання прем’єр-міністра країни Роберта Фіцо після замаху займе щонайменше кілька тижнів. Його поки не планують перевозити з лікарні у Банській Бистриці.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.