Хотіли потрапити до Румунії: прикарпатці намагалися незаконно перетнути кордон (фото)

Новини, Суспільство
Групу осіб, які планували в обхід пунктів пропуску потрапити в Румунію, затримали на Закарпатті прикордонники Мукачівського загону.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.
Співробітники оперативно-розшукового відділу спільно з нарядом від відділу прикордонної служби «Яблунівка» зупинили мікроавтобус «Фольксваген», яким 28-річний житель села Велятино віз до кордону шістьох чоловіків – двох жителів Івано-Франківщини, двох жителів Тернопільщини та ще двох з Київщини й Львівщини. Це стало можливим завдяки попередньо отриманій інформації.
Як зазначають, зі своїх клієнтів закарпатець разом зі своїми спільниками планували отримати грошову винагороду у розмірі 72 тисяч доларів США.
Про виявлення у діях організатора ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 ККУ прикордонники направили повідомлення до Хустського райвідділу Нацполіції.
У разі доведення вини закарпатця у суді, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років.
“Стосовно шістьох чоловіків, які планували незаконний перетин кордону складено протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справи скерували до суду”, — йдеться у дописі.
Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.