ЗСУ знищили російський тральщик “Ковровец” (відео)

Відео-новини, Війна, Новини, Політика

У ніч з 18 на 19 травня Силами оборони знищено морський тральщик ЧФ РФ проєкту 266-М “Ковровец”. Про це повідомляють Військово-морські сили.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на телеграм-канал Гудзінський NEWS 🇺🇦.

Уточнюється, що його знищили військово-морські сили ЗС разом з побратимами.

Тральщик – корабель спеціального призначення, завданням якого є пошук, виявлення і знищення морських мін та проведення кораблів через мінні загородження.

Знищений корабель модифікований та відрізнявся від радянських попередників досконалішим обладнанням із пошуку та знищення мін, а також зниженим акустичним полем.

@gudzinskiy_life #усик #фьюрі #крим #зсу #всу #севастополь #atacams #війна #зеленський #рутін #бпла ♬ Браття – Гімн Олександра Усика – Василь Жадан

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.