Ураган виграв Енергію у першому матчі півфіналу Екстра-ліги

Новини, Суспільство

Футзальний клуб з Івано-Франківська “Ураган” з рахунком 3:2 переміг львівську “Енергію”. Перший матч півфінальної серії чемпіонату України з футзалу зіграли 19 травня в Івано-Франківську.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне.

Поєдинок транслювали на офіційному YouTube-каналі Асоціації футзалу України.

Двічі у ворота “Енергії” забив Петро Шотурма, ще один гол — в активі у Станіслава Моспана. Львів’яни відповіли забитими м’ячами Тараса Кузя та Михайла Зварича.

Головний тренер “Урагану” Максим Павленко у післяматчевому коментарі сказав, що грою своїх підопічних задоволений.

“Матч дійсно видався дуже видовищним. “Енергетичне” дербі виправдало свою назву. У першому таймі за гольовими моментами була наша перевага. Не вдалося забити більше голів, зробити більш комфортну різницю.

Могли й на початку другого тайму збільшувати перевагу. Будемо відверті, були й у суперника нагоди — не забили двічі у порожні ворота. Нам у цій ситуації пощастило”, — сказав Максим Павленко.

Головний тренер “Енергії” Валерій Легчанов розповів, що у першому таймі його команді не вистачило концентрації.

“У таких матчах найголовніше — “свіжа” голова. На жаль, у нас був дисбаланс. Не всі гравці добре “увійшли” в гру. Через це, напевно, і був такий перший тайм. У другому таймі зробили висновки.

Мені сподобалося, як ми працювали з початку другого тайму. Шкода, що не реалізували це до кінця”, — сказав Валерій Легчанов.

Наступний поєдинок півфінальної серії чемпіонату України з футзалу між “Ураганом” та “Енергією” відбудеться 20 травня.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.