“Суспільне” виходить з телемарафону

Новини, Суспільство

Суспільне мовлення з 21 травня виходить з телемарафону “Єдині новини”, проте продовжить обмінюватися контентом з учасниками марафону.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення “Суспільного”, голову правління Суспільного Мовлення Миколу Чернотицького в коментарі УП.

“У рамках марафону “Єдині новини #UАразом” Суспільне Мовлення, інституція, яка має особливий юридичний статус, забезпечить виробництво власної частини інформаційного марафону, що транслюватиметься на загальнонаціональному телеканалі Перший.

З 21 травня Суспільне Мовлення посилюватиме на каналі Перший інформаційний блок марафону додатковим контентом Суспільне Новини, “Суспільне. Студія”, документальними фільмами власного виробництва та розслідуваннями, а також продовжиться обмін контентом з усіма учасниками марафону “Єдині новини #UАразом”.

Голова правління Суспільного Мовлення Микола Чернотицький заявив, що “Суспільне” розширить виробництво власного контенту на Першому каналі у межах телемарафону.

Повідомляється, що учасники марафону уклали додаткову угоду до меморандуму про взаємодію та співпрацю від 30 травня 2022 року.

“У нас залишається співпраця. Ми продовжуємо обмінюватися контентом. Єдине, що ми юридично залишаємося в марафоні. І в нас зміни до меморандуму. Просто ми вирішили, що контенту в Суспільного більше і ми розширяємо своє мовлення на Першому каналі Суспільного мовника. Ми не будемо в ротації слотів, але ми на своєму каналі будемо вести розширене мовлення і це все також юридично вважатиметься в межах “Єдиного марафону”.

Наш контент буде використовуватися марафоном. Співпраця здійснюватиметься в межах меморандуму, який давно укладений.

Ми не пішли з марафону. У нас була тривала дискусія. Ми не домовилися про розподіл слотів. Ми розглядали різні варіанти. Ми не погодилися, коли нам запропонували, що ми не будемо мовити у вечірніх слотах. Для нас це було неприпустимо. Ми дискутували два тижні. Під час обговорень народилася ідея переформатування телемарафону і розширення мовлення на Першому каналі. Нас це влаштувало. Потужностей у нас вистачає. Ми будемо нарощувати власне виробництво на Першому каналі суспільного мовника”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.