Жінки-медики мають стати на військовий облік, якщо хочуть працювати

Війна, Новини, Політика

Якщо медикиня хоче працевлаштуватися – вона має особисто прийти до ТЦК та стати на військовий облік.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на УНІАН.

Кабмін виключив норму, відповідно до якої жінки-медики чи фармацевти, які не отримували військово-обліковий документ, могли працевлаштовуватись як невійськовозобов’язані до кінця 2026 року.

Відтепер усі жінки-медики та фармацевти повинні стати на військовий облік, якщо хочуть працевлаштуватися. Раніше виключена норма передбачала, що жінки, які здобули освіту за медичною або фармацевтичною спеціальністю та не були не стояли на військовому обліку, можуть працювати як невійськовозобов’язані до кінця 2026 року, пише

Відповідно, тепер жінки-медики чи фармацевти повинні самостійно прибути до відповідного районного чи міського ТЦК та стати на військовий облік військовозобов’язаних, якщо хочуть працевлаштуватися.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.