Франківським підприємцям допомагатимуть з бюджету встановлювати пандуси

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську активно тривають роботи з підвищення доступності для маломобільних груп населення.

Про це під час етеру на Західному полюсі повідомив міський голова Руслан Марцінків, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-Інфо.

“Зараз роботи активно тривають по всьому місту. Сподіваємося, що виконаємо всі завдання які запланували. Також виправляємо відразу всі зауваження, які нам говорять. Можу з упевненістю сказати, що скільки роботи з доступності в місті не виконувалось ніколи”,- каже мер.

Водночас Руслан Марцінків зауважив, що підвищувати доступність повинне не тільки місто, але й приватні підприємці.

“Спочастку будемо рекомендувати підвищувати доступність до своїх закладів, установ, організацій. Також плануємо частково допомагати фінансуванням. Зараз діє така програма для купівлі генераторів. Будемо фінансово підтримувати тих, хто наприклад зробить туалет для людей з інвалідністью чи пандус. Бо яка користь, якщо місто зробить заїзди, пандуси на тоотуарах, а решту  обʼєктів буде недоступними”,- вважає мер.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.