Сьогодні Прикарпаття зіграє з Полтавою: анонс матчу (фото)

Новини

У суботу, 25 травня, матч у Полтаві закриє програму завершального туру групи “Чемпіонська”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Ратушу.

На стадіоні “Молодіжний” місцевий однойменний клуб “Полтава” прийматиме івано-франківське “Прикарпаття-ЗСУ”.

Анонс матчу

У турнірній таблиці суперники знаходяться на десятому і п’ятому місцях відповідно, різниця між ними — шість очок. І незалежно від результату суботнього матчу обидві команди гарантовано фінішують на тих же позиціях: ані полтавці, ані івано-франківці вже не зможуть піднятися чи опуститися нижче.

Це стало відомо по завершенні усіх п’ятничних ігор, у центральній з яких “Інгулець” вдома переміг “Карпати” і став переможцем Першої ліги 2023/24.

Останні п’ять поєдинків “Полтава” програла, натомість “Прикарпаття” за цей же період здобуло 10 залікових балів — три перемоги, нічия і поразка. Не дивлячись на відсутність інтриги у турнірній боротьбі, все ж мотивація на заключну гру буде в обох команд, які матимуть бажання завершити сезон на мажорній ноті.

Суботній матч стане четвертим в історії очних протистоянь суперників, які познайомилися один з одним навесні минулого сезону, коли обмінялися мінімальними виїзними перемогами.

Торік у Полтаві все вирішив швидкий гол Андрія Хоми, який змістився з флангу в центр і влучно пробив у ближній кут – 0:1. За місяць вже Ян Костенко на 41-й хвилині в Івано-Франківську з меж штрафної потужно пробив у дальній кут – 0:1.

Трохи більше місяця тому, 19 квітня, втретє зійшлися між собою. До перерви на табло стадіону “Рух” світилися “одинички”: на гол Хоми гості відповіли влучним ударом Одарюка.

У другому таймі двічі забили господарі: спершу Василь Цюцюра віддав результативний пас на Коса, а згодом відзначився вже сам, забивши головою після флангового навісу від Шинкаренка – 3:1. Як буде цього разу – дізнаємось у суботу по обіді…

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.