Фонд держмайна готує до продажу котельно-зварювальний завод в Івано-Франківську (фото)

Новини, Суспільство

Голова Фонду державного майна України Віталій Коваль під час робочої поїздки відвідав державне підприємство «Івано-Франківський котельно-зварювальний завод».

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

«На жаль, побачене засмутило: десятиліття без державних замовлень призвели до занепаду. При цьому підприємство має перспективи – саме через приватизацію та перехід у приватну власність. Розташований у самому серці міста, цей об’єкт має величезний потенціал для розвитку, – зазначив Віталій Коваль.

Приватизація – це не кінець, а початок нового життя, переконаний очільник Фонду держмайна. «Чотирнадцять гектарів землі в центрі Івано-Франківська – це потужний ресурс для створення будь-якого бізнесу – від житлової забудови до інноваційних виробництв. Після зміни менеджменту підприємство пришвидшило підготовку до приватизації. Впевнений, це буде потужний аукціон. Тож слідкуйте за пропозиціями Фонду держмайна та інвестуйте в Україну», – розповів Віталій Коваль.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.