На 31 травня на Івано-Франківщині не планується відключень світла

Новини, Суспільство

“Укренерго” повідомляє про відсутність планових відключень світла у п’ятницю 31 травня.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Національна енергетична компанія “Укренерго” інформує про стабільну ситуацію в енергосистемі України та відсутність прогнозованих відключень електроенергії на 31 травня.

 

Згідно з повідомленням пресслужби компанії “Укренерго” в Telegram, у п’ятницю, 31 травня, не очікується застосування графіків відключення електроенергії. Енергосистема країни працює в штатному режимі, забезпечуючи безперебійне постачання електроенергії споживачам.

Як зазначається в повідомленні, “Укренерго” оперативно інформуватиме громадян у разі зміни ситуації та необхідності введення обмежень електропостачання. Компанія закликає користувачів слідкувати за офіційними джерелами інформації для отримання актуальних даних про стан енергосистеми.

Нагадаємо, що раніше прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив про відсутність необхідності в застосуванні планових графіків відключень. За його словами, дефіцит електроенергії вдалося покрити завдяки залученню сонячної генерації та виходу з ремонту двох енергоблоків АЕС.

Однак, як повідомили в “Енергоатомі”, найближчими днями заплановано виведення в ремонт чергових енергоблоків АЕС, що може призвести до відновлення обмежень електропостачання в країні.

“Укренерго” також повідомляло про відсутність прогнозованих відключень протягом 28-30 травня, підтверджуючи стабільність роботи енергосистеми в ці дні.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.