Скільки першокласників зареєстрували в освітні заклади Івано-Франківської громади

Новини, Суспільство
З березня в Івано-Франківській громаді стартувала електронна реєстрація у перші класи, яка тривала до 31 травня.
Про це під час брифінгу розповіла виконувачка обов’язків директорки департаменту освіти та науки міської ради Ольга Шендрик, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

Так, під час першого етапу батьки зареєстрували в освітні заклади Івано-Франківської громади 2 457 першокласників.

Зі слів посадовиці, деякі навчальні заклади вже завершили набори першокласників. Це, зокрема, — початкові школи №9 та №26, а також ліцеї №23, №24 та №25.

“У ліцеї №11, можливо, буде одне-два місця, бо є два учні, які ще не принесли оригінали документів. Така ж ситуація у ліцеї №5.

Всі інші заклади радо очікують школярів”, — додала виконувачка обов’язків директорки департаменту освіти та науки міської ради.

Друга хвиля реєстрації та подачі документів розпочнеться 17 червня та триватиме до 30 серпня

У департаменті освіти та науки Івано-Франківської міської ради прогнозують, що у 2024 році вперше за парти сядуть 3 542 дитини.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.