Тренер футзальної команди Ураган вирішив покинути клуб

Новини, Суспільство

Головний тренер франківського Урагану, Максим Павленко, вирішив покинути команду.

Про це він заявив на пресконференції після матчу з Енергією, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне.

“Хочу подякувати команді за сезон, за віддачу, що була протягом регулярного чемпіонату в матчах Кубка. Хочу подякувати вболівальникам. Насамперед подяка щира ЗСУ за те, що є можливість зіграти тут у футбол. Подякувати за всі вісім років, які я був у команді.

Це дійсно казка для того, щоб себе реалізувати. Тому відзавтра я вже не тренер футбольного клубу Ураган. Я бажаю клубу тільки процвітання, тільки найвищих нагород. Душею і серцем буду завжди вболівати”, – заявив Павленко.

Інформацію про причину рішення Максима Павленка піти з посади та про те, хто стане наступним тренером команди, днями опублікують у соцмережах клубу.

Максим Павленко очолив Ураган у 2017 році.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.