Сирський оцінив ситуацію на фронті і вважає, що в України є шанси її покращити

Війна, Новини, Політика

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що російські окупанти намагаються наступати на чотирьох напрямках, проте, попри складну ситуацію, в української армії є шанси покращити її на свою користь.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Сирського

“В черговий раз працював у районі активних бойових дій на Харківському та Купʼянському напрямках Східного фронту.

Противник продовжує проведення наступальних дій, зосереджуючи основні зусилля на Курахівському, Покровському, Купʼянському, Харківському напрямках. Окрім того, проводить активні штурмові дії у Вовчанську та на підступах до Часового Яру з метою оволодіння та взяття під контроль цих двох населених пунктів”.

За словами Сирського окупанти на інших напрямках росіяни проводять наступальні дії з “метою розтягування лінії активного фронту і сковування ЗСУ. На Харківському напрямку вони намагаються просуватися в бік Липців, але зазнають значних втрат та не мають успіху.

У Вовчанську, за словами головнокомандувача, головна задача ЗСУ стримати ворога, завдати йому максимальних втрат та поступово просуватись вперед. Також українські війська намагаються змусити окупантів перейти до оборони в районі Купʼянська.

“Моя задача забезпечити цей напрямок достатньою кількістю боєприпасів та боєздатними резервами, що дозволить значно зміцнити оборону.

Попри всю складність ситуації, у нас є шанси змінити обстановку на нашу користь. І сили оборони роблять для цього все можливе”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.