Юрій Іванишин виконуватиме обов’язки головного тренера франківського “Урагану”

Новини, Суспільство

Івано-Франківський футзальний клуб “Ураган” оголосив про зміни у тренерському штабі. З 3 червня 2024 року Юрій Іванишин обійняв посаду виконувача обов’язків головного тренера команди.

Футзальний клуб “Ураган” з Івано-Франківська повідомив на своїй офіційній Facebook-сторінці про призначення нового наставника. Згідно з інформацією, оприлюдненою на сторінці клубу, Юрій Іванишин став виконувачем обов’язків головного тренера “Урагану” з 3 червня 2024 інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ

Іванишин, який раніше працював у структурі клубу, тепер очолить тренерський штаб та керуватиме підготовкою команди до майбутніх змагань. Деталі контракту та термін, на який призначено нового виконувача обов’язків головного тренера, наразі не повідомляються.

Що відомо про нового виконувача обов’язків головного тренера НФК “Ураган”

Юрій Іванишин народився 23 січня 1993 року”. Він є вихованцем Івано-Франківської дитячо-юнацької спортивної школи № 3 та лисецького футбольного клубу “Юніор”.

Кар’єру футболіста розпочав у 2004 році в аматорському клубі “Тепловик”. Згодом Юрій Іванишин сім з половиною сезонів грав за “Прикарпаття”. Також виступав за команди “Енергетик” (Бурштин), “Газовик” (Богородчани), “Нафтовик” (Долина) та за клуби “Перегінське” і “Галич”. У 2012 році Юрій Іванишин завершив професіональну кар’єру.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.