Байден розпочав переговори з Зеленським та оголосив про пакет допомоги на $225 млн (фото)

Війна, Новини, Політика

У Парижі розпочались переговори президентів України та США Володимира Зеленського і Джо Байдена, який оголосив анонсований новий пакет допомоги Україні у розмірі $225 мільйонів.

Про це пише “Європейська правда”, з посиланням на американські медіа, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

У відповідь Зеленський подякував Байдену.

 
Фото: Natasha Bertrand/X

Крім того, як зазначає агентство AP, американський президент перепросив за багатомісячну затримку із постачанням американської військової допомоги, що дозволило Росії здобути певні переваги на полі бою.

Водночас Байден підкреслив, що американський народ буде підтримувати Україну в довгостроковій перспективі: “Ми все ще з вами. Повністю. Цілком”.

За даними ЗМІ, до оголошеного пакета увійдуть ракети для протиповітряної оборони, зенітні ракети Stinger, протитанкові системи Javelin та AT-4, 155-мм гаубиці, бронемашини, причепи, патрульні катери, будівельні матеріали та широкий спектр інших запасних частин та обладнання.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.