Історія військового Тараса Горпиняка, який служить в ТЦК на Івано-Франківщині (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Майор Тарас Горпиняк зараз проходить службу в одному з ТЦК Івано-Франківської області. Військовослужбовець був нагороджений орденом “За Мужність” III ступеня.

Про військовий шлях Тараса Горпиняка розповідають в Івано-Франківському центрі комплектування та соціальної підтримки, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Свій військовий шлях у Збройних Силах України чоловік розпочав у 2014 році, а з 2016-2022 — брав участь в АТО на Сході України, у лютому 2022 року продовжив службу в 109 батальйоні десятої окремої гірсько-штурмової бригади.
Підрозділ військовослужбовця воював на Київщині та Житомирщині, а після її звільнення передислокувався на Донбас де продовжував виконувати бойові завдання.
За проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою був нагороджений орденом “За Мужність” III ступеня та іншими нагородами.
“На фронті й в тилу важко. Безпосередньо доводиться стикатися з нерозумінням людей про важливість мобілізації, щоб була можливість здійснювати ротації тих хлопців та дівчат, які несуть службу з початку повномасштабного вторгнення.
Проте для того, щоб захистити Україну треба іти і не боятись нікого і нічого, а бути мужнім і виконувати свій конституційний обов’язок кожного громадянина”, — каже Тарас Горпиняк.
Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.