На Київщині досі гасять пожежу після російських ударів: залучили робота і пожежний потяг

Війна, Новини, Політика

Станом на 8:30 ранку у Київській області триває гасіння пожежі на промисловому об’єкті − загоряння виникло у результаті російських ударів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ДСНС у Telegram

 “У Київській області триває ліквідація пожежі, що виникла внаслідок ворожих обстрілів. На місці події працюють пожежно-рятувальні підрозділи Київської області, міста Києва, залучено робот для гасіння пожежі, пожежний потяг”.

 

Про пожежу на промисловому обєкті Київська ОВА повідомила близько 6 ранку.

 
  • Уночі 7 червня Росія завдала чергового комбінованого удару по території Україні.
  • У Київській області спалахнула пожежа на промисловому підприємстві.
  • Повітряні сили ЗСУ повідомили, що уУ ніч на 7 червня російські окупанти завдали удару по об’єктах критичної інфраструктури України 5 крилатими ракетами та 53 ударними БпЛА типу “Shahed-131/136”; усі ракети та 48 дронів вдалося знищити.
Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.