Окупанти атакували критичну інфраструктуру: Повітряні сили збили 48 “Шахедів” та 5 крилатих ракет

Війна, Новини, Політика

У ніч на 7 червня російські окупанти завдали удару по об’єктах критичної інфраструктури України 5 крилатими ракетами та 53 ударними БпЛА типу “Shahed-131/136”; усі ракети та 48 дронів вдалося знищити.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Повітряні сили ЗСУ у Telegram

 “У результаті протиповітряного бою збито 48 ударних БпЛА та 5 крилатих ракет Х-101/Х-555 у Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Миколаївській, Херсонській, Одеській, Харківській, Київській та Хмельницькій областях”, – ПС.

Повідомляється, що ракети окупати запустили зі стратегічної авіації – бомбардувальників Ту-95МС з повітряного простору Саратовської області РФ, а “Шахеди” − з районів російських міст Приморсько-Ахтарськ, Єйськ та Курськ та мису Чауда, що в окупованому Криму.

Відбивали повітряний напад мобільні вогневі групи Сил оборони України, винищувальна авіація, підрозділи зенітних ракетних військ та радіоелектронної боротьби Повітряних Сил.

  • Уночі 7 червня Росія завдала чергового комбінованого удару потериторії Україні.
  • У Київській області спалахнула пожежа на промисловому підприємстві.
Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.