Вранці Україну атакували гіперзвуковими ракетами – у Київській та Хмельницькій областях пролунали вибухи

Війна, Новини, Політика

14 червня, близько шостої години ранку повітряна тривога охопила всю територію України.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Пабліки сповістили про виліт винищувача-бомбардувальника МіГ-31К, який є носієм гіперзвукової ракети Х-47м2 «Кинджал», котра становить загрозу для всіх регіонів країни.

«Швидкісна ціль на Київщині! Курс південно-західний!», – повідомило о 6.04 Командування Повітряних Сил ЗСУ. – «Імовірно Кинджал!»

Вже за кілька хвилин вибухи пролунали на Київщині та в Старокостянтинові на Хмельниччині, повідомили кореспонденти «Суспільного».

О 6.18 повідомили про виліт другого МіГ-31к. О 6.40 перший борт МіГ-31К здійснив посадку на Саваслейці, інший здійснював тренування але оскільки можливі реальні пуски, тривога досі триває.

А вже о 6.47 Повітряні Сили дали відбій повітряної тривоги.

6.55 пабліки поінформували про влучання у межах Старокостянтинова Хмельницкої області.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.